Aanpassen Bikeschoenen

Lifter platen

Mochten asymmetrie├źn dermate groot en inlegzolen niet voldoende zijn dan kunnen lifter platen een oplossing zijn voor mensen die verschil in lengte van hun benen hebben, o- of x- benen of een verdraaide stand van voet, knie of onderbeen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en graden waardoor we de schoen exact kunnen uitlijnen. Anders uitgelegd, meest ideaal is dat het middelpunt van het kniegewricht exact boven het centrum van de clips staat. Als dat niet zo is wordt de fietser geforceerd in een ongemakkelijke en zwakke houding.

Er wordt een uitgebreide analyse gemaakt van niveau en morfologie, in de schoenen en uit de schoenen. Wij analyseren eerst in stand en vervolgens in beweging met onze speciale drukpuntanalyse apparatuur waarbij de drukpunten die tijdens het fietsen geproduceerd worden exact vastgesteld kunnen worden. Bij deze analyse komt ook zicht op de beweeglijkheid van knie en heupgewrichten. Niet alleen de kampioenen onder ons maar vrijwel iedere fietser zal meer vooruitgang boeken op juist aangepaste fietsschoenen. Dit is geen magie of wonder het is de juiste biomechanische en technische engineering. Dit kan gemeten worden, gedemonstreerd en gecorrigeerd.

Stretchen buitenschoen

Fietsschoenen zijn gemaakt op een mal voor de gemiddelde vorm van de voet. Maar ondanks dat een gemiddelde ontstaat uit onderzoek van duizenden voeten zijn er nu eenmaal zeer weinig mensen die exact die gemiddelde voet hebben.

De schaal kan worden aangepast aan uw voet. Bij sommige schoenen drukken we met speciale stretchapparatuur bepaalde punten uit zodat de schoen beter aansluit aan de persoonlijke vorm van de eigen voet.