Trainingsbegeleiding

Individueel oefen- en trainingspakket.

Met behulp van bewegelijkheids- en stabiliteitstesten ontdekken we eventuele klachten of disbalansen. Om deze door training te reduceren adviseren wij u een passend oefenschema. Ook worden in samenspraak met u trainingsadviezen gemaakt om uw prestaties te verbeteren.

Voor de analyse en evolutie van uw training en ontwikkeling maken we gebruik van de nieuwste technologie namelijk de Moxy Muscle Oxygen Monitor en Dynostics analyse.

Wat houdt deze techniek in:

Moxy werkt aan de hand van licht dat zich zeer dicht tegen de golflengte van het infrarode spectrum bevindt (licht van rond de 670 tot 810nm). Hiermee meet men de zuurstoftoevoer naar het spierweefsel. Menselijk weefsel heeft een lage optische absorptie van dit licht, hierdoor kan het bovengenoemde licht voldoende diep “kijken” in het spierweefsel. Deze range nabij de infrarode golflengte is hiervoor zeer geschikt omdat hemoglobine en myoglobine van kleur veranderen in die range van licht afhankelijk of deze wel of geen zuurstof bevatten. Op deze manier kunnen we eenvoudig en zeer nauwkeurig de zuurstoftoevoer naar de spieren exact analyseren en zonder bloedtests of dergelijke uw vorm en vooruitgang volgen.

Met de Dynostics analyseren we uw stofwisseling, VO2 Max en hartslag en kunnen op deze manier een persoonlijk en aangepast trainingsschema opstellen en opvolgen.

Beide systemen kunnen we inzetten outdoor op de weg of in ons fitting lab.

Voor meer vragen of afspraak; neem contact met ons op via mail of telefoon.

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf in op onze periodieke nieuwsbrief voor particulieren en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en promoties.

Uw persoonlijke informatie blijft volstrekt vertrouwelijk.

 

- © Bike E Bike Service.com -

Uw inschrijving werd geregistreerd!